Разгледахме две групи от 13 028 жени потребители.

Разгледахме две групи от 13 028 жени потребители.

На 20 януари може да тръгне парично настроена среща между Марс (вашия владетел) и натоварена изненада Уран на 20 януари, така че бъдете подготвени. И накрая, дните около 28 януари трябва да въведат романтика и/или радост.

Телец (20 април-20 май)

Марс (действие) влиза в знака ви от 6 януари до март до март 3. Просто казано, ако имате новогодишни резолюции за справяне – или други цели и проекти, които се нуждаят от повдигане – сега е най -доброто време да се прескочите. Ще имате небесния тласък, за да приведете вашата A-игра до най-важните си начинания. защо не опитате това По -специално, начинанията в новите медии и висшето образование изглеждат плодотворни. Още по-добре, ако използвате този период разумно, можете потенциално да извлечете наградите за две плюс години. (Съвет: Работете около Меркурий ретроградна от 30 януари до 20 февруари, за да избегнете потенциални неуспехи.) Елате искрящ ден на късмет и просперитет на 28 януари 2012 г. – възникване от планети ще ви развесели, за да увеличите работата си. За щастие на бикове, ще имате силата да просперирате в кариерата си през цялата Нова година. Награждаващите пътеки и модернизирани ежедневни съчетания, за да допълнят растежа си, са ваши за вземане.

Близнаци (21 май-20 юни)

Слизайки от петите на 29 декември, пари, пари Въпросите може да са основният ви фокус през януари 2021 г. Може да получавате пари, да дължите пари или да осигурите някакво финансиране – особено около 12 януари новолуние. Във всеки случай администраторът може да е сложен, така че да бъде допълнително усърден. Ако е необходимо, помислете за консултация с счетоводител. За щастие, всяко напрежение около вашите финанси трябва да се облекчи до 28 -и – най -щастливият ден в годината – когато Слънцето и Юпитер се свързват във Водолей. Освен това може да получите добри новини в сферите на международните въпроси, публикуването или висшето обучение. Освен това, този ден също бележи пълнолуние в игрив, луксозен Лео и може да почувствате желание да пътувате. Може ли да предложа Glamping или уютна каюта, сгушена по природа? И накрая, за промъкване на върха: Победите в кариерата изглеждат изтъкнати идват март/април и предвиждат други космически изкушения до 2021 г.

рак (21 юни-22 юли)

Ще започнете Нова година, овластена от яснотата, която сте получили от пълната луна на 29 декември във вашия знак. За щастие, трябва да разбирате по -силно своите граници и възможности за: финанси, работа, партньорства и други. По време на работа най -добрият ви залог е да приоритизирате отношенията. Вземете колкото се може повече време за лице (или време за увеличаване) с колеги, ВИП и може би дори конкуренти. По същество работните победи трябва да дойдат в резултат на тези по-лични събирания. До 12 януари успехът на определено партньорство – независимо дали е професионално или лично – вероятно зависи от финансовото споразумение. Подхождайте към този съюз творчески, за да го накара да работи. Елате на 28 януари, най -щастливият ден в годината (Слънце и Юпитер Конюнкт) се среща във вашия осми дом. Фондовете, които не са пролави, трябва да се насочат към вас, но може би заедно с усложнения от Уран и Марс. Останете курса, за да свържете пълното си запазване.

Leo (23 юли 22 август)

Марс влиза във вашия 10-ти дом на постиженията в кариерата-където не е било от две години-на 6 януари, за да останете до 3 март Искате ли да намерите по-доходоносен от 9 до 5 или да добавите повече клиенти към вашия списък? Не забравяйте да увеличите максимално този планетарен тласък, като продуктивно се насочвате към вашите работни цели. Бонус: Новолунието на 12 януари увеличава усилията ви още повече. Въпреки това, Нептун може потенциално да обърка схващането ви за Deets зад компенсацията, така че се съсредоточете върху финия отпечатък. (Това Новолуние също бележи оптимално да започнете нов режим на уелнес и/или да насрочите годишните си здравни прегледи.) По-късно слънцето (вашият владетел) се среща с Юпитер (късмет) на 28 януари-най-щастливият ден в годината – във вашата къща на партньорствата. Въпреки това, потенциално агро -етикият екип на Уран и Марс може да предизвика буря. Ако възникне конфликт, охладете вашите струи и чуйте другите.

Дева (23 август 22 септември)

Докато 2020 г. беше вашата година за романтични пробиви, това не означава, че The Вратата вече е затворена на любовта. Всъщност на 12 януари новолунието въвежда забавни, привързани вибрации за следващите седмици. Един приятел може да ви настрои или може би ще се отдадете на флирт на приложение за запознанства. В противен случай, ако в момента се говори, можете да очаквате повече плаваемост в отношенията си или може би дори бебе по пътя. Можете също така да изпитате скок в творчеството, така че подчертайте това време, за да постигнете напредък във всякакви художествени начинания. На следващо място, макар че Меркурий официално не се ретроградира до 30 януари, може да изпитате стандартните неуспехи до две седмици по -рано, тъй като това е вашата управляваща планета. Стремете се да закупите/замените технологичните устройства и да се откажете от всички основни споразумения преди това.

Везни (23 септември 22 октомври)

с Марс се премести в осмия ви дом на парите на други хора , може да се наложи да проправите път през бюрокрация, за да осигурите средства, заеми и други подобни. Следете вниманието на 20 януари, когато Уран свързва Марс и може да доведе до неочаквано финансово развитие. Може да се люлее и в двата случая, но както се казва, предупреждението е предвидено. Сега на по -големи и по -ярки: Нека не забравяме, че Юпитер (късмет) е наскоро в петия ви дом на любовта и креативността, за да останете до 2021 г. Накратко, можете да очаквате големи надстройки в личния си живот до края на годината. Освен това, ако искате да Zhuzh в дома си, направете това около 12 януари новолуние. И накрая, когато Юпитер свързва слънцето на 28 януари, може да сте в настроение за луксозен излет (или Soirée в дома) с близък приятел. Отдръпнете се, отпуснете се и се насладете!

Скорпион (23 октомври-21-годишен)

През 29 декември пълнолуние може да сте сърбели, за да се изкачите на далечни земи. Ако не сте успели, ще получите още едно желание да пътувате около 12 януари новолуние, но този път някъде по -близо. Ако се възползвате от тази възможност, не забравяйте да следвате указанията, за да останете в безопасност и здрави. Новолунието може също да подчертае преговори, независимо дали е на работа или у дома. Бъдете остри, за да излезете победител: Cross T’s, Dot I’s и помислете за закупуване на нов плановик, който да ви помогне да се фокусирате. До пълната луна на 28 януари (и връзката на Юпитер-Сун) вашите усилия могат да бъдат възнаградени чрез похвала от вашия шеф, нова оферта за работа или възможност да преминете към по-добра, по-ярка подложка. Въпреки това, тъй като Меркурий ретрогради от 30 януари до 20 февруари, спестете си потенциални главоболия, като подпишете някакви договори преди това.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

януари 2021 г. започва с a Съсредоточете се върху финансовата си проницателност. Може би току -що сте приключили годишното данъчно планиране или се надявате да станете по -квалифицирани в инвестирането. Във всеки случай (предназначен за каламбур), името на играта става по-мъдро, когато става въпрос за трудно спечеления доход. Въпреки че този подвиг със сигурност е дългосрочна работа, можете да започнете днес, като намалите разходите. Някои идеи: Придържайте се към по -строг бюджет за хранителни стоки или се придържайте към по -минималистичен начин на живот. На следващо място, Марс се премества от петия ви дом на романтиката на 6 януари. Екшхорешното планета ще се премести в Телец и ще се съсредоточи върху вашите професионални печалби, но също така трябва да изчисти продължително напрежение в любовния ви живот. И накрая, пълната луна на 28 януари може да донесе договор на глава. Останете справедливи и измерени във всякакви преговори, за да постигнете най-добрия резултат.

Козирог (22 декември 19 януари)

Сезонът на честития рожден ден! До новолунието на 12 януари във вашия знак множество планети ще свети вашия любовния живот, креативността и усещането за игривост. Тези спокойни вибрации трябва да идват като добре дошли от всички притеснения, които сте имали над парите наскоро – особено нарастващи разходи. Въпреки това, не се притеснявайте, тъй като пълнолунието на 28 януари в осмия ви дом посочва входящия паричен поток/нов източник на средства от източник, който не е пробала. Това пълнолуние също бележи връзката на Юпитер-Сун, ден на огромен късмет за всички знаци. Сатурн (дисциплина + вашият владетел) ще ви подтикне разумно да разделите средствата си, така че задръжте всякакви външни покупки. (Това особено включва технологиите, тъй като Меркурий ретрогради два дни по-късно.) След това Марс (действие) се премества в колега на Телец на Земята на 6 януари, за да остане два месеца, в петия ви дом на забавлението и романтиката. Очаквайте добро развеселение в личния си живот.

Водолей (20 януари 18-февруари)

Докато Марс е бил в Овен от юни до сега, вероятно сте увеличили комуникационната си игра. Сега, с прехода на планетата, ориентирана към действието, към Телец, фокусът ви ще се насочи към въпроси, свързани с вашия дом и семейство. Може би ще изчистите кухнята си, преустройвате или ще помогнете на родителите си с домашни задачи. В противен случай, ако искате да премествате домове, насочете се да подпишете договори преди ретроградите на Меркурий от 30 януари до 20 февруари. Освен Нови джаджи в рамките на този период. Не на последно място обаче е най -щастливият ден в годината на 28 януари. Юпитер свързва слънцето – и тъй като се провежда във вашия знак, ще почувствате блясъка още повече. Предвидете красиви развития в любовния ви живот, както и подкрепата от VIPS, до 2021 г. Бъдете пълни с страхотни идеи по време на работа. ВНИМАНИЕ: Някой може да се опита да браконира вашата концепция (и), така че останете мама възможно най -добре. В противен случай имате няколко причини за празнуване този месец. Първо, вероятно ще сте в социално, любезно настроение за следващите седмици. Свържете се с вашите приятели IRL или цифрово, или може би насърчете нови връзки, като се присъедините към клуб или организация. Второ, финансовият щам, който може да сте изпитали (заради Марс в Овен във втората ви къща – крайно излизане след по -дълъг от обичайния престой), тъй като юни скоро трябва да бъде далечна памет. Всъщност, около 28 януари пълнолуние, може да получите оферта за нова/развиваща се странична суматоха, която ще подплати джоба ви. Тъй като той се провежда в LEO, проектът може да включва изкуствата, лукса или други форми на творческа продукция. Вземете тези пари, скъпа!

Какво наистина се отразява на размера на талията? За да отговори на този въпрос, Hum проведе най -голямото ни проучване до момента за здравните навици и размера на талията. Попитахме над 13 000 жени на възраст 18-44 години за тяхната храна, напитки, избор на начин на живот и размер на талията, за да определим най-добрите практики за тези, които са в пътуването, за да се чувстват невероятно за телата си. Открийте всички наши невероятни открития в инфографиката по-долу.

Защо размерът на талията?

Измервахме размера на самоотчитането на талията и последвалите навици. Любопитни ли сте защо?

Тъй като всяко тяло е оформено по различен начин, може да бъде трудно да се измери какво означава да имаш здраво тяло. Може би сте чували за индекса на телесната маса (ИТМ) въз основа на височината и теглото, като показател за вашето благополучие. Изчисленията на ИТМ обаче имат определени ограничения. По -специално, скорошно проучване на клиниката Майо установи, че обиколката на талията всъщност е свързана с по -висок риск от смърт, независимо от ИТМ.

Това, което научихме за размера на талията

научихме тон за здравните навици, които влияят на размера на талията. Разделихме ги на пет категории: храна, напитки, упражнения, мислене и рутина. В графиката по -горе ще видите някои от най -добрите и най -лошите навици, които открихме, когато става въпрос за отслабване.

Размер на храната и талията

Редовно избирането на малки порции е номерът Един навик, често срещан сред тези с малък размер на талията.

В възрастовата група на възраст 18-24 години 17,1% от тези, които редовно ядат малки порции, имат малък размер. Освен това, едва 3,9% от дреболиите от дребните отчитат голям размер на талията. Тенденцията продължава по подобен начин с течение на времето, тъй като това е ключов навик номер едно за 25-34 годишните и ключов навик номер две за 35-44 годишни в остатъка.

Както се очаква, на другия край От спектъра тези, които консумират по -големи размери на порциите, по -последователно съобщават за по -голям размер на талията. Особено сред възрастовата група на възраст 35-44 години, само 4,4% от тези, които редовно избират по-големи части претоварен. По -малките порции се равняват на по -малка талия и те ще ви оставят да търсите и да се почувстваме най -добре.

Съвет: Нуждаете се от допълнителна ръка при контролирането на размера на вашата порция? Caralluma Fimbriata, ключова съставка при кльощава птица, произлиза от ядлив кактус, известен с засищането на глада, за да се чувства по -пълен по -дълго и да предотврати преяждането. Здравейте, кльощави дънки!

напитки и размер на талията

Ето нещо, което трябва да препишете!

Открихме положителна корелация между консумацията на вино и размера на талията. Жените на възраст 35-44 години са били 2,5 пъти по-склонни да бъдат в групата на 29 ”, когато съобщават за ежедневна консумация на вино. Въпреки че не препоръчваме прекалено, ние бяхме (щастливо) изненадани, когато научихме, че все още не трябваше да крием розето.

Тази констатация е особено причина за празнуване, тъй като изглежда като сода и Плодовият сок са навън. Пиещите сода бяха наполовина по -склонни да са кльощави от техните колеги, демонстрирайки колко отрицателна захар може да бъде на линията на талията.

Упражнение и размер на талията

въпреки че всички форми на спорт и упражнения показват Положителна корелация с тънък размер на талията, йога изненадващо царува като навик с номер едно. Йога победи фитнеса, редовните упражнения и спорта. Namaste!

Размер на мисленето и талията

Едно от най -ярките показания е значението на здравословния ум в допълнение към здраво тяло. От този анализ не е ясно дали размерът на талията информира мисленето или обратно, но очертаването беше очевидно.

Например, по -слабите хора по -често съобщават, че се чувстват енергични, фокусирани, щастливи, обичани и спокойни. Междувременно чувствата на тежести, тъга, умора и стрес бяха много по -често срещани сред тези с по -големи талии.

Докато причинно -следствената връзка е в дебат, ясно е, че разглеждането на отношението ви, когато се опитвате да отслабнете, може да може “не да се подценява. По -нататъшното изследване на тази тенденция може да се окаже завладяващо.

Рутинни и размери на талията

Рутини, които намерихме свързани с по -малка талия, включват медитация и готвене. Те показват, че превръщането на здравословни решения в здрави съчетания може да измине дълъг път в постигането на вашите здравни цели.

Пушенето изглежда има отрицателна връзка с по -малка талия. Тази констатация постави пирон в ковчега на стария холивудски мит, че пушенето е бляскаво забавление на тънките и красиво. при 23 -те здравни навика, които са най -свързани с пробивите на акне. Получихме огромни отговори за това, което ви изненада и какво наистина е помогнало да разберете как започва красотата отвътре.

В резултат на това, този месец решихме да копаем по -дълбоко в проблем, с който много от нас се борят с: Тегло. Разгледахме две групи от 13 028 жени потребители. Първият отчете размер на талията под 29 инча, а вторият отчете размер на талията по -голям от 35 инча. Нашият задълбочен анализ на информацията, която получихме за диета, начин на живот и здраве, ни помогна да определим навиците, които са най -значими при свиването на линията на талията.

Сега е време да чуем от вас! Какво ви шокира, какво ви помогна, какво ще продължите да правите или какво ще промените, за да станете най -упълномощеното си, уверено аз? Вземете нашата триминутна викторина, за да получите подробен доклад, персонализиран около вашия начин на живот и здравни навици, подготвен от вашия собствен хранителен диетолог.

Contents